Preskoči na glavni sadržaj

SMRT svakoj JUGOSLAVIJI


Onaj koji je izučio zanat od vlastitog oca ne može drugačije razmišljati ni djelovati nego kao otac.

Ante Josipović je u Karađorđevo otišao sa Savkom a vratio se sa Milkom Planinc. Postavili su ga na čelo komisije CK SKH gdje se iskazao u progonu više od 10 000 Hrvata.
zanatlija Ante
Tjeranje sa posla, oduzimanje stana, progon članova Matice Hrvatske, donošenje odluke o likvidaciji pojedinih emigranata a posebno je za istaknuti likvidiranu obitelj Ševo.
Ante je provodio represiju pod geslom "pravda" a sin "nova pravednost".


Provodi li Ivo hrvatsku ili srbijansku politiku?

Politika i stav nekog političara jasno se očituje kroz vlastiti odabir svojih savjetnika. Samo neki govore o podzemljaštvu predsjednika.
- Budimir Lončar, bivši ministar vanjskih poslova Jugoslavije koji se čvrsto zalagao za uvođenje embarga RH nakon što joj je prethodno oduzeto oružje TO. U prijevodu ovo znači predaja naroda u klaonicu.
Srbijanski zet i srbijansko dijete
- Dejan Jović, politolog koji veliča četništvo i drži postojanje Rep. Hrvatske neopravdanim.
- Ivo Josipović u bosanskom parlamentu za društvene nedaće BiH optužuje vlastitu državu Hrvatsku zaboravljajući pri tom da ju je upravo Hrvatska tjekom rata čak četiri puta spasila. Na žalost?
- Josipović Radovanu Cvetičaninu predaje tajne dokumente vezane za tužbu pred Međunarodnim sudom, a u cilju da Srbi mogu lakše spremiti obranu.
- Josipović među četnicima u Srbu veliča komunistički simbol zvijezdu pod kojom su na tim prostorima pobijeni mještani čak 17 sela.
četnička politika
- Nudio je Srbiji međusobno povlačenje tužbi, Domovinski rat proglašavao građanskim i hvalio se svojim povlačenjem iz komisije.
- Tužio je Sabor zbog donošenja Zakona o ništetnosti kojim se Srbiji zabranjuje suđenje hrvatskim braniteljima. Josipović se i sada zalaže da se "omogući hrvatskim braniteljima da dokažu svoju nevinost" pred sudovima u Srbiji.
- Josipović se brine o regiji (engleski projekt srpskih interesa) a ne o Hrvatskoj.
- Josipović je Vesn Teršelić nazvao hrvatskom savješću mada zna da ista već deset godina svesrdno radi na blaćenju Domovinskog rata i da je nositelj svih optužnih prijedloga u Hagu za sve hrvatske generale. Čak što više, Josipović istu odlikuje najvećim državnim ordenom.
jugoslavenski projekt
- Josipović je u Izraelskom Knesetu kazao kako u njegovu narodu još uvijek živi ustaška zmija, čime je nanio nesagledivu sramotu hrvatskom narodu.
- Za šefa kampanje odabrao je ženu koja je donedavno bila savjetnica srbijanskog premijera Ivice Dakića.
- Josipović se inače voli pohvaliti kako je on beogradski odnosno srpski zet, oženio je naime Srpkinju Tatjanu. Nisi ti samo srbijanski zet, ti si i dijete srpske majke Milice i zato ti ne pada teško stvarati novu Jugoslaviju i pljuvanje po hrvatskim svetinjama.

Trebaju li Hrvatima drugi neprijatelji pored ovakve vlasti

Od nedavno je Vlada RH ipak dozvolila Srbiji da ima pravo procesuirati sve osobe iz područja tzv. regije za počinjene ratne zločine. Ovo u konačnici znači da je projekt Ive Josipovića o srbijanskoj nadležnosti nad hrvatskim braniteljima ipak zaživio. 
Ipak, ratni zločin su činili u četnici i dakako otac Ive Josipovića.
Ovako naučen zanat od vlastitog oca sa drugim mandatom moglo bi uroditi hrvatskim putem u nepovrat. 
tatino dijete

Zato, naš izbor može biti i zaražena žaba zapovača ali Ivo Josipović NE. Nikad više! NIKAD!

Podatke sam pokupio iz videa: https://www.youtube.com/watch?v=GwUiFJi4U2s




Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

"Dragi antifašisti"

"Dragi antifašisti", neka vam je sretan vaš prokleti dan "antifašizma"! Jutrom vam se budila sjećanja na "čast" koju ste po nadahnuću velikog vođe izvršavali a u zahvalu od njega dobivali tek ozareni smiješak pobjednika. I sjetili se tako svakog svoga dana i noći kojeg podijeliste sa svojim narodom zatečenim po svojim kućama, crkvama, bolnicama, poljima i gdje god ste ih sustizali. Pletenice djevojaka koje ste žive  zatrpali u Barbarin rov Jutarnja vam kava otvarala vidike savjesti i kroz nju, tu malu crnu kavicu, gledali u dubine nebrojenih jama u koje ste bacali tolika Božija stvorenja i to samo zato jer se Boga svoga ne odrekoše, jer ljubljaše svoju Domovinu i ne pristajaše uz bolesnu ćud  vašeg bozboštva.  Sjećanja vam kava vraćala na silovane djevojke i majke, mučene očeve i sinove kojima ste posljednji put gledali u oči kada ste im pucali u glave. Ubili ste ga jer se molio za vaše duše Kad god ustajali iza svoga stola i pogled

ANTO, skini kapu!

Anto, skini kapu! Antifašizam Smrt je odnosila svoj danak i noću i danju. Gledali  smo je u oči već danima i u očaju je iščekivali kao da će nam s njom naše muke prestati. Osjećao sam da tu više nema nade. Jedino što mi se vrtilo po glavi je misao da nikad više neću ugledati ćaću i mater i najmlađeg brata. Majko moja mila što nam to rade – budila su me pitanja iz trn u tren. Ovo nisu ljudi, ovo nije ni likom ni naličjem Bog stvarao. Ovo su djeca samoga Vraga. (Ovo je ulomak iz svjedočanstva jednog od dvadesetak nesretnika koji su preživjeli ulazak i izlazak iz antifašističkog pakla) Kada smo ušli u Hrvatsku, a bilo je to negdje iza 05 u jutarnjim satima, rekoše da se ponovno pregrupiramo jer ćemo u kolonu primiti još jednu skupinu od stotinjak bandita koji će nam praviti društvo. Zasukali smo svoje lijevo krilo kolone u kojoj je po mojoj slobodnoj procjeni bilo oko 3 500 – 5 000 ljudi i stali sa desne strane ceste. Čekali smo. Iz daljine se čula pucnjava. Činilo mi s

Pravac "Padre PIO" - I DIO

Pravac Padre PIO, pajdi bez premca Mislio sam da će i to biti još jedna klasična vidokolica. Sjedni u auto, malo zastani, zaviri ovamo, onamo, nešto snimi, dobro pojedi i baš me briga. Kad ono, ni po babi ni po stricu već po pajdinomu planu.   Mi krenuli k njemu, a on nas odveo na još važnija mjesta. Bilo nas je pet, tri jadna muška i dvije žene.  Manji smo dio karizmatske molitvene zajednice Novo rađanje. Pravac kretanja smo nazvali    Padre Pio.  Nekako nam je sjeo u srce i morali smo ga malo ćirnuti u Italiju. Brodom do Ancone. Ništa posebno. Valjaj se po nekakvim podmetačima, brodskim klupama i priželjkuj da što prije svane. I konačno, kad smo prebrodili Jadran, jutro nas probudi s pogledom na doista veliku morsku luku.  Nismo se  zadržavali. Sjednemo u našeg četverokotačnog magarca i krenemo dalje. Cilj je San Giovanno Rotondo.  Na autoputu malo više prometa nego na našem (kad su ljetne kolone). Putujemo i rekao bi da primjećujemo ono zbog čega se mi Hrvati možemo prilič